De populariteit van hondenfluisteraar Cesar Millan is nog steeds ongekend groot. Vanaf 16 juni gaat niet alleen zijn allernieuwste tv-serie 'Cesar To The Rescue' op National Geographic Channel in première, maar binnenkort komt hij ook weer naar Nederland voor een live show.

Cesar is succesvol auteur en ster van hitseries als 'Dog Whisperer' en 'Leader Of The Pack'. Beroemdheden als Scarlett Johansson, Oprah Winfrey, Nicolas Cage en Will Smith klopten al aan om hun hond door hem te laten trainen en in balans te brengen. In de nieuwe zesdelige serie 'Cesar To The Rescue' past hij zijn ongeëvenaarde vaardigheden toe in verschillende Amerikaanse wijken waar de buurtbewoners geterroriseerd worden door onhandelbare honden.

Cesar To The Rescue – vanaf 16 juni elke werkdag om 18.00 uur De hondenfluisteraar is helemaal in zijn element tijdens het rehabiliteren van honden en het opvoeden van mensen. Ditmaal brengt hij zijn vaardigheden naar allerlei verschillende wijken. Iedere week reist hij af naar een andere buurt die dringend hulp nodig heeft. Of het nu gaat om een verwende chihuahua die zich misdraagt in het familiebedrijf of om een agressief mormel dat angst zaait in de gehele buurt, Cesar gebruikt zijn buitengewone expertise om de honden en de gemeenschap in balans te brengen.

Cesar Millan Live – zaterdag 20 september in Heineken Music Hall De nieuwe show 'Leader of the Pack' is bedoeld om de wereld te laten zien dat het niet gaat om ras, leeftijd, achtergrond of geslacht van de hond, maar om het baasje en hoe deze met zijn hond om gaat. In de unieke liveshow deelt Cesar zijn bijzondere inzichten in de hondenpsychologie en laat hij zien hoe alledaagse bezigheden gedragsproblemen bij honden kunnen veroorzaken. Voor kaartverkoop http://www.ticketmaster.nl.

'Cesar To The Rescue', vanaf maandag 16 juni elke werkdag om 18.00 uur op National Geographic Channel.

Bron: TV Visie