puppydagboek 02-08-2016

De pups zijn zaterdag ontwormd, ze zijn er behoorlijk ziek van geweest ja je geeft ze toch rommel he om de enge wormen te laten verdwijnen als ze er al zijn. Dit moet gebeuren op 3, 6, 9, en 12 weken daarna iedere drie maanden en als je kleine kinderen hebt dit ieder half jaar herhalen. Heb je geen kleine kinderen is 1x per jaar voldoende meestal samen met de jaarlijkse inenting. 

Op zondag 21 augustus hebben we opendag iedere toekomstige puppyeigenaar van dit nestje is van harte welkom op deze dag tussen 10:00 en 15:00 uur. Kun je deze dag niet maakt dan in de week ervoor of erna even een andere afspraak. 

De pups zijn naar de serre verhuisd kunnen nu ook naar buiten en hebben veel meer ruimte een paar keer per dag lopen ze nog lekker door het huis zodat ze alle geluiden die bij een huishouden horen ook meemaken. 

Volg ons op facebook er staan weer leuke foto's op en een filmpje 

 

 

 

Puppydagboek 27-07-2016

En dan zijn de pups alweer drie weken oud. Tijd voor een nieuwe fase in hun leven. Vandaag begonnen met de puppyslubber, gemalen puppybrok met puppymelk de puppybrok is starter van Royal Canin evenals de melk. Wij geven dit al jaren en onze pups en volwassen honden doen het er prima op. De pups moesten even wennen aan de smaak maar dat was snel bekeken. Het eten gaat nog niet echt netjes maar dan heeft onze Tervuerense herder Kishi Emiko la Tervura weer een uurtje schoon te maken. Je vind hier het filmpje van de pups