Welkom op deze leuke puppydagboekpagina. Vandaag 06-07-2016 zijn de pups van pE Kishi Emiko la Tervura en Fantome du Bois du Tôt geboren. als eerste kwam er een meneertje om 12:15 uur ruim 460 gram om 13:00 uur meneer no 2. met het gewicht van 430 gram.

De dames deden er iets langer over. over 13:20 mevr. no 1 met het gewicht van 459 gram en om 14:35 mevr. no 2 met het gewicht van 424 gram.

Meneer no 3 kwam om 14:45 uur en hat het gewicht van 485 gram.

Daarna moesten we wachten tot 17:35 uur want deze dame no 3 had wat langer tijd nodig om haar voor te bereiden op de grote wereld zijn woog 513 gram

Kishi vond het wel genoeg en ging slapen met de pups maar ik had er niet zo'n goed gevoel over want haar buik was nog wel wat strak en ik dacht nog een pup te voelen. We laten altijd de dierenarts na ongeveer drie uur de pups en moederhond controleren ik vertelde hem door de telefoon dat ik twijfel had of er nog een pup in zat en hij kwam wat eerder kijken. Hij bevestigde wat ik eigenlijk al had gedacht gaf als tip eerst even pyton spuiten een uur wachten zou de pup dan niet geboren zijn een keizersnede laten doen. 

We deden Kishi even in de keuken zodat hij op zijn gemak even de pups kon bekijken. Na een minuut of 5 ging ik Kishi halen voor de spuit en zag tot mijn stomme verbazing een pup liggen in de mand. Ik dacht heeft ze die nu meegenomen maar nee hoor dit was meneertje no vier die we hadden gevoeld ze voelde er niets voor om onder het mes te gaan dus heeft hem zelf even ter wereld gebracht.

Toch de pyton gegeven om al het vuil uit de baarmoeder te verwijderen en omdat er twee pups zijn geboren zonder vlies ook een kuurtje antibiotica. 

kishipups106072016klein